E-Learning

BLER - Landgraaf - E-LearningU kunt bij ons de cursus en de herhalingsles bedrijfshulpverlening (BHV) ook als E-learning volgen.

De blended learning (E-learning) opleiding:
Cursus BHV:
  • De blended learning van de cursus BHV is een combinatie van E-learning (een internet lesprogramma) gevolgd door een ééndaagse praktijkopleiding.

  • Studielast:
    Cursisten besteden gemiddeld 6 tot 8 uur aan het doorlopen van het E-learning programma. Het verplichte praktijkgedeelte duurt één dag.

Toetsing E-learning cursus BHV:

- Elke module wordt afgesloten met een E-toets. Als alle toetsen voldoende zijn gemaakt, kan het toelatingscertificaat voor de praktijkdag worden opgeslagen als pdf-bestand en worden geprint.
- Men kan de toets(en) zo vaak maken als nodig is, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

De cursus kan als incompanytraining worden verzorgd. Datums en lestijden worden dan in overleg met uw bedrijf gepland.

Herhalingsles BHV:
  • De blended learning van de herhalingsles BHV is een combinatie van E-learning (een internet lesprogramma) gevolgd door één dagdeel (4 uur) praktijktraining.

Toetsing E-learning herhalingsles BHV:

- De E-learning module wordt afgesloten met een E-toets. Als de toets(en) voldoende zijn gemaakt, kan het toelatingscertificaat voor de praktijkdag worden opgeslagen als pdf-bestand en worden geprint.
- Men kan de toets(en) zo vaak maken als nodig is, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

 
De herhalingsles kan als incompanytraining worden verzorgd. Datums en lestijden worden dan in overleg met uw bedrijf gepland.
Voor cursusdata en/of cursusprijzen zie: cursusdata
 
Wenst u meer informatie over deze opleiding neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Per telefoon 045-5423880, of per email info@bler.nl
Proximedia